Friday, May 13, 2011

Twitter Limitation Day


pernah dengar twitter limitation day?
ha! ni first time aku kena oke!
setelah 11 bulan terjebak dalam dunia twitter
akhirnya aku kena limit jugak
damnit!

apa tu limitation?
bagi yang tatau apa benda tu, aku beritahu dekat sini
bila korang da syok sangat tweet
syok sangat wish semua orang yang ada kat timeline korang
reply semua mention korang
terjadi lah perasaan ta sedar bape banyak tweets korang masa tu

bila ta sedar, tup tup ayat neh keluar
"you are over the status update limit. please wait a few hours and try again"
macam dalam pic kat atas tu la
mengundang kan?

bila tweets korang lebih 150 tweets dalam masa sejam
terus la korang dapat ayat macam tu
serious ni first time aku kena
lepas tu tatau bape jam lagi la kan baru boleh tweet balik
buat masa neh aku da tunggu sejam
still taleh tweet
damn!

btw, sape sape na cuba kena limit
try la tweet banyak banyak
at least ada pengalaman kena bahan dengan kawan kawan twitter
dan dicop sebagai #tahitwitter
heh

"HAPPY TWITTER LiMITATION DAY @NeddyRazak"

Follow me on twitter :
(sempat lagi promote. hehe)

.Neddy.

3 comments:

NatasyaBellamy said...

nanti lepak taw. but not know, sy tada fulus la. lol. ngee. ohmaiii rindu~~

Neddy Razak said...

scha : oke sayang. pape text me kay? :D

NatasyaBellamy said...

*not now.