Friday, October 22, 2010

Addiction

Paris Hilton Handbag

LV,Gucci,Prada or Coach?siapa ta ingin memiliki handbag atau accessories daripada jenama jenama ni kan?mungkin kalau aku ada rezeki ataupun dapat duit terpijak,aku pun akan memiliki handbag daripada jenama superb ni.umur pun baru 20 tahun.macam ta sesuai na pakai handbag macam tu.kalau beli original pun orang akan kata beli di Petaling Street.haha.

aku simple.aku cuma minat satu jenama saja yang aku rasa sesuai,affodable dan berkualiti.Paris Hilton is my addiction!design dia yang simple dan luxurious sangat menarik perhatian aku.aku memiliki purse daripada jenama ini.ta perlu lah na beli jenama yang mahal sangat kan?cukuplah sekadar yang mampu dibeli.

kalau kamu semua tanya aku sama ada mahu handbag jenama Guess atau PH,aku akan pilih PH.sebab memang berkualiti.aku ada banyak pengalaman membeli handbag jenama Guess tapi memang ta berkualiti langsung.warna cepat luntur,kain cepat koyak dan sebagainya.

jadi,pilihlah Paris Hilton oke.barulah RARE!

.Neddy.


4 comments:

surayaya said...

saye pun suke PH! :)

Neddy Raz said...

yeah!cool!

she rossi said...

sy suke bag skolah ;p

Neddy Raz said...

she : beg sekolah paris hilton?pfft.